Lid worden

DSC00036_kleinHoe leuk het is aan de slag te kunnen in een eigen moestuin, dat ontdekken steeds meer mensen. Er is heel veel vraag naar een tuintje. Daarom hanteert VTV Briljant al langere tijd een wachtlijst.

Op dit moment (februari 2021) is de belangstelling echter dermate groot, dat het bestuur besloten heeft een tijdelijke stop in te lassen.  Dit betekent dat u zich op dit moment helaas niet meer bij ons kunt inschrijven voor een moestuin. Wanneer er wel weer ruimte beschikbaar komt, zullen wij dit hier op de website vermelden. Zij die zich al eerder hebben aangemeld, en op de wachtlijst staan, krijgen tzt vanzelf bericht als zij voor een tuin in aanmerking komen.

Algemene informatie over lidmaatschap

De tuinen van VTV Briljant zijn vooral bedoeld voor bewoners uit de omgeving van het tuinencomplex: Hoograven, Tolsteeg, Rivierenwijk.
Het tuinencomplex heeft ongeveer dertig tuinen variërend van 39 tot 100 m2. De jaarlijkse kosten voor een tuin van bijvoorbeeld 50 m2 bedragen ongeveer 100 euro en voor 100 m2 ongeveer 155 euro. Dit bedrag is inclusief de tuinhuur, het lidmaatschap van VTV Briljant en de contributie voor AVVN. Daarnaast wordt aan nieuwe tuinders een eenmalige waarborg gevraagd.

DSC00247_kleinDe tuinvereniging ontleent haar bestaansrecht aan de inzet van haar leden. Als lid wordt dan ook van je verwacht dat je actief meedraait binnen de vereniging.

Dit houdt onder meer in dat je drie keer per jaar een zaterdagochtend deelneemt aan het gezamenlijk onderhoud van het complex, deelneemt aan een van de werkgroepen, en zoveel mogelijk aanwezig bent bij de halfjaarlijkse ledenvergaderingen.