Lid worden

DSC00036_kleinWil je ook een moestuin midden in de stad? Dat kan door je aan te melden bij VTV Briljant. Stuur daarvoor een mailtje naar: info@briljanttuinen.nl  met daarin jouw adres en contactgegevens en die van een eventuele partner of medetuinder met wie je de tuin gaat beheren. Zodra je aan de beurt bent voor een tuin, krijg je bericht.

Vanwege de populariteit van moestuinieren bedraagt de wachttijd voor een tuin ongeveer drie jaar. De tuinen van VTV Briljant zijn vooral bedoeld voor bewoners uit de omgeving van het tuinencomplex: Hoograven, Tolsteeg, Rivierenwijk.
Het tuinencomplex heeft ongeveer dertig tuinen variërend van 39 tot 100 m2. De jaarlijkse kosten voor een tuin van bijvoorbeeld 50 m2 bedragen ongeveer 100 euro en voor 100 m2 ongeveer 155 euro. Dit bedrag is inclusief de tuinhuur, het lidmaatschap van VTV Briljant en de contributie voor AVVN. Daarnaast wordt aan nieuwe tuinders een eenmalige waarborg gevraagd.

DSC00247_kleinDe tuinvereniging ontleent haar bestaansrecht aan de inzet van haar leden. Als lid wordt dan ook van je verwacht dat je actief meedraait binnen de vereniging.

Dit houdt onder meer in dat je drie keer per jaar een zaterdagochtend deelneemt aan het gezamenlijk onderhoud van het complex, deelneemt aan een van de werkgroepen,

en zoveel mogelijk aanwezig bent bij de halfjaarlijkse ledenvergaderingen.